Cleaning services

CLEANING SERVICES

VAKKUNDIGE SCHOONMAKERS

Schoonmaakbedrijven kunnen hun schoonmaakwerk met een gerust hart overlaten aan onze uitzendkrachten. Onze vakkundige schoonmakers stropen hun mouwen op om u te ondersteunen bij de schoonmaak van elke ruimte, van woningen en kantoorgebouwen tot hotels en openbare ruimtes.

OP ZOEK NAAR EEN SCHOONMAKER?

Komt u tijdelijk schoonmaakpersoneel tekort? De professionele uitzendkrachten van Move-up verrichten vrijwel alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden. Zowel in regio Arnhem als in regio Groningen kunt u bij ons terecht voor tijdelijk schoonmaakpersoneel. Voor het zorgvuldig reinigen van een ruimte gaan onze uitzendkrachten met duidelijke instructies en op deskundige wijze aan het werk. Kijk bij werkgevers wat wij voor uw schoonmaakbedrijf kunnen betekenen.

WIL JIJ ALS SCHOONMAKER AAN DE SLAG?

Als je begint bij Move-up, start je met een korte training. Die is gericht op de dagelijkse praktijk, zodat je weet waar je op hoort te letten om schoon en hygiënisch te werk te gaan. Werk jij graag zelfstandig? Maak jij alles schoon en fris? Kijk dan bij werknemers of deze baan iets voor jou is!