VERHUIZEN

 

DE KRACHT VAN MOVE-UP

Uitzendbureau Move-up is niet voor niets een bekende naam in de verhuiswereld. Door persoonlijke ervaring in de verhuisbranche en veel contacten is Move-up uitgegroeid tot een professioneel uitzendbureau voor onder meer verhuizers.

 

OP ZOEK NAAR EEN VERHUIZER?

We werken vooral samen met verschillende verhuisbedrijven uit regio Arnhem en regio Groningen. Ook landelijk draaien we met onze uitzendkrachten regelmatig mee in verhuisprojecten. Het verhuisteam van Move-up bestaat uit gemotiveerde verhuizers die van aanpakken weten. Of het nu om projectmatige verhuizingen gaat of particulier, de kennis en kunde is in huis. Kijk bij werkgevers wat wij voor uw verhuisbedrijf kunnen betekenen.

 

WIL JIJ ALS VERHUIZER AAN DE SLAG?

Als verhuizer heb je een afwisselende baan. Ook moet je creatief zijn en van aanpakken weten. Hoe krijg je die bank in dat smalle pand met onmogelijke trappen? Goed kunnen samenwerken is daarbij belangrijk. Het is een afwisselende en uitdagende baan. Wil jij ons verhuisteam versterken? Kijk dan bij werknemers of deze baan iets voor jou is!